7 πράγματα που αναρωτιούνται οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

7 πράγματα που αναρωτιούνται οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Είναι αλήθεια ότι οι άνδρες ανησυχούν πολύ κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Υπάρχουν πολλά πράγματα τους αγχώνουν και μπορεί να τους στεναχωρούν. Διάβασε παρακάτω επτά από αυτά.

 

1. Το να τους πιάσει κράμπα στο καλύτερο σημείο της ερωτικής πράξης. Κάποιες απαιτητικές στάσεις δεν παιδεύουν μόνο εσένα, αλλά και εκείνον! Το να τον πιάσει κράμπα κατά τα διάρκεια της συνεύρεσης είναι μια πιθανότητα αν ο καλός σου δεν είναι χρυσός Ολυμπιονίκης.

 

2. Αν ιδρώνουν πολύ. Μιλάμε για σεξ που αυτόματα σημαίνει ότι αν δεν ιδρώσετε… δεν είναι (καλό) σεξ. Εκείνος πάντως έχει συνεχώς στο μυαλό του μήπως σε ενοχλεί ο ιδρώτας του ή οι σταγόνες που πέφτουν πάνω σου!

 

3. Αν μιλάνε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Όχι, όχι, όχι! Ποτέ δεν μας φτάνουν οι σέξι συζητήσεις!

 

4. Αν σου αρέσει ή όχι η έκφρασή τους όταν φτάνουν στην κορύφωση. Όλοι οι άντρες κάνουν γκριμάτσες εκείνη τη στιγμή και όλοι ανησυχούν μήπως φαντάζουν αστείοι! Μερικοί ναι, αλλά δεν το λέμε ποτέ.

 

5. Αν το σώμα τους είναι ωραίο. Νομίζεις πως την ανασφάλεια με την φουσκωμένη κοιλίτσα και την κυτταρίτιδα την έχεις μόνο εσύ; Όχι! Και εκείνος έχει τις ανασφάλειες του για το σώμα του. Μπορεί το χαμηλό φως να εξυπηρετεί και τους δύο!

 

6. Αν αναπνέουν πολύ βαριά. Τις στιγμές που δεν μπορεί να ακούσει ούτε εσύ τι του λες αναρωτιέται μήπως το έχει παρακάνει με τις βαθιές ανάσες του… και σταματάει!

 

7. Αν το ευχαριστιέσαι ή βαριέσαι. Μιλάμε για τις συνευρέσεις που διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν. Εκείνος ξέρει ότι οι γυναίκες είναι καλές στο να προσποιούνται και πάντα πλανάται στο μυαλό τους το ερωτηματικό ότι μπορεί να έχεις βαρεθεί και απλά να τους κάνεις υποστήριξη μέχρι να ολοκληρώσει. Δεν θα μάθει ποτέ!

 

 


Σχόλια