7 πράγματα που δεν ακούσεις ποτέ από έναν άνδρα και γιατί

7 πράγματα που δεν ακούσεις ποτέ από έναν άνδρα και γιατί

Σίγουρα ξέρεις πως αυτά που λένε οι άνδρες στις γυναίκες, δεν είναι και απαραίτητα αυτό που σκέφτονται. Πολλές φορές φοβούνται ή ντρέπονται να το πουν. Μάθε παρακάτω ποια πράγματα δεν θα σου πει ένας άνδρας και γιατί.

 

«Σ’ αγαπώ πιο πολύ από όταν σε πρωτογνώρισα».
Παραμένει άγνωστος ο λόγος που δεν λένε οι άντρες αυτή την τόσο γλυκιά έκφραση, αλλά να ξέρεις ότι το σκέφτονται.
Εννοείται πως λατρεύουν τη γυναίκα που τους χάρισε τις δύο καλύτερες στιγμές της ζωής τους: τη μέρα του γάμου τους και τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ναι, η αγάπη του μεγαλώνει όσο περνούν τα (ευτυχισμένα) χρόνια σας μαζί. Μήπως θέλεις να του ζητήσεις να ξεφορτωθεί εκείνη την άχαρη συλλογή από αυτοκινητάκια;

«Θέλω να μείνω μόνος».
Όχι για πάντα, όχι κάθε μέρα, και ούτε επειδή δε σε αγαπάει. Οι άνδρες έχουν ανάγκη να βγαίνουν με τους φίλους τους για να πιουν μια μπύρα και να δουν ποδόσφαιρο. Ο λόγος που δεν το λένε οι άντρες τόσο συχνά είναι για να μην σε προσβάλουν. Όταν ζητάνε λίγη απόσταση από το σπίτι δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η παρέα σου. Απλώς με λίγες ωρίτσες την εβδομάδα εκτός σπιτιού, είναι σαν να παίρνει η σχέση σας Viagra. Έτσι, θα μπορέσει να διατηρηθεί ζωντανή για περισσότερο χρόνο και καλύτερα.

«Μακάρι να τσακωνόσουν σαν άντρας». 
Όταν δύο άντρες πάνε στο γήπεδο, κοντράρονται, φωνάζουν, σπρώχνονται, βρίζονται κι έπειτα το ξεπερνάνε σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν εσύ τσακώνεσαι μαζί του, αισθάνεται ότι όσα πει θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του σε δίκη τα επόμενα 3 χρόνια.
Γι’ αυτό όταν οι γυναίκες προετοιμάζονται για καυγά, αλλάζουν… κανάλι. Ασκούν το δικαίωμά τους να παραμείνουν σιωπηλοί, γιατί ξέρουν καλά ότι όσα πουν θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους. Σε έναν καυγά πες ότι είναι να πεις ευθαρσώς, άκου τη γνώμη του, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και πάτε παρακάτω, χωρίς να κρατήσετε σημειώσεις…

«Θέλω απεγνωσμένα να με κεράσεις ένα ποτό (ή να με ρίξεις στο κρεβάτι)». Κυνηγοί από τη φύση τους, έχουν συνηθίσει να είναι εκείνοι που διεκδικούν τα πάντα. Κερνάνε ποτά, παίρνουν τηλέφωνο, στέλνουν λουλούδια κτλ. Είναι σχεδιασμένοι να κυνηγούν και αναλαμβάνουν την εξελικτική ευθύνη, αλλά αποτελούν και ένα ταλαιπωρημένο «είδος». Είναι κουρασμένοι για όλα τα χιλιόμετρα που διάνυσαν ψάχνοντας να σε βρουν, για όλους τους εχθρούς που κατατρόπωσαν για να κερδίσουν την προσοχή σου και για τις ατέλειωτες «περιόδους ξηρασίας» που αναγκάστηκαν να υπομείνουν.
Το μόνο που ζητάνε καμιά φορά είναι να αναλαμβάνεις εσύ τον ρόλο του κυνηγού. Εμπρός, λοιπόν. Επίθεση!

«Φαίνομαι χάλια. Νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις ανασφάλειες;». 
Οι άνδρες έχουν περισσότερα «θέματα» από έναν έφηβο. Μπορεί να τριγυρνούν στο σπίτι σαν τους γορίλες που χτυπούν το στήθος τους, αλλά η λίστα με τις ανασφάλειές τους συναγωνίζεται τη δική σου.
Κανένας άνδρας δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι τον ενοχλούν οι τρίχες στην πλάτη, ή ότι αντί για κοιλιά-πλάκα μοιάζει με 5 μηνών έγκυος. Αντί αυτού, θα ξεδιπλώσει όλο το χιούμορ, την εξυπνάδα, τα λεφτά και ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα που μπορεί να ελέγξει για να αναπληρώσει όλα όσα του λείπουν.

«Είμαι τεμπέλης». 
Επειδή δεν θέλει να πάρετε σκύλο, δε σημαίνει ότι δεν αγαπάει τα ζώα. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον βλέπει στο μέλλον ότι θα μαζεύει  με το χέρι σ’ ένα πλαστικό σακουλάκι τις ζεστές ακαθαρσίες του σκύλου δύο φορές τη μέρα για τα επόμενα 12 χρόνια. Ναι, ένας άντρας μπορεί να κάνει δουλειές, αλλά μόνο γιατί θέλει να σε βοηθήσει ή είναι αναγκασμένος και όχι γιατί πραγματικά το θέλει.

«Το μοναχικό σεξ είναι διασκεδαστικό»
Λατρεύει τα ντουέτα, αλλά το συμβόλαιο με τις ορμόνες του με υποχρεώνει και σε σόλο δραστηριότητες. Όταν το διαπιστώσεις θα σε ενοχλήσει. Ίσως πιστέψεις ότι δεν ικανοποιείται μαζί σου.
Η αλήθεια είναι ότι οι σόλο παραστάσεις των ανδρών δεν αντικαθιστούν τις υπέροχες συγχορδίες που κάνετε μαζί, αλλά λόγω αντικρουόμενων προγραμμάτων καμιά φορά χρειάζεται να διοχετεύσουν την ενέργειά τους μόνοι τους. Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι τα σόλο καταπολεμούν την αϋπνία και μειώνουν το στρες και στα δύο φύλα.

 

 Σχόλια