7 πράγματα που θα σε κάνουν πιο ελκυστική στους άνδρες

7 πράγματα που θα σε κάνουν πιο ελκυστική στους άνδρες

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένας άνδρας μπορεί να προσελκυστεί από μια γυναίκα. Κάθε άνδρας έχει το δικό του κριτήριο για να επιλέξει τη σύντροφο με την οποία θα διατηρήσει σχέση. Παρ’ όλα αυτά πιο κάτω θα διαβάσεις 7 στοιχεία που θα σε κάνουν πιο σέξι και πιο ελκυστική.

 

1. Γκριμάτσες.

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, οι γυναίκες που κάνουν πολλούς μορφασμούς και «παίζουν» με το πρόσωπο τους, συγκαταλέγονται στις πιο σέξι. Αυτό, άλλωστε, είναι σημάδι πως είσαι εξωστρεφής και ως χαρακτηριστικό, ναι, θεωρείται hot.

 

2. Κόκκινο.

Έρευνα έδειξε πως υπάρχουν 56% περισσότερες πιθανότητες για μία γυναίκα να δεχτεί φλερτ αν φοράει κόκκινη μπλούζα, σε σχέση με το αν φορούσε μία λευκή.

Άλλωστε, οι άντρες αντιδρούν ενστικτωδώς στις κόκκινες αποχρώσεις: Ήδη από την αρχαιότητα οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν το κόκκινο για να χρωματίσουν τα χείλη τους και τα μάγουλα τους, θέλοντας να μιμηθούν το  φυσικό αναψοκοκκίνισμα . Φόρα ένα κόκκινο φόρεμα και άσε τα αρχέγονα ένστικτα να κυριαρχήσουν.

 

3. Τα μακριά γυαλιστερά  μαλλιά!

Τα μαλλιά τα μακριά τα μπουκλωτά  τα γυαλιστερά που μυρίζουν  υπέροχα τρελαίνουν τους άντρες!

 

4. Βρες το σωστό άρωμα!

Τα συστατικά θεωρούνται  αγαπητά για όλους τους άντρες τα λουλούδια με πλούσια βλάστηση, η βανίλια και οι πουδρέ νότες. Αλλά θυμήσου: η υπερβολική ποσότητα αρώματος είναι turn-off για όλους τους άντρες!!

 

5. Άποψη και στιλ

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από μια γυναίκα που έχει συγκεκριμένη άποψε για τα πράγματα, και τη δική της προσωπική κοσμοθεωρία. Και φυσικά στιλ και γούστο από το ντύσιμο μέχρι τη διακόσμηση και το φαγητό.

 

6. Παπούτσια- εννοώντας γόβες…

Το ποσοστό των αντρών που λατρεύει τις γυναικείες γόβες είναι σχεδόν το σύνολο του αντρικού πληθυσμού! Με πρωταγωνιστή, φυσικά , τις 12ποντες γόβες στιλέτο. Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της γόβας!

 

7. Αυτοπεποίθηση

Το να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου είναι το καλύτερο αφροδιασικό, και πραγματικά είναι από τα πιο σέξι στοιχεία σε μια γυναίκα.

 

 Σχόλια