72χρονη μαζί με τους γιους της είχε στήσει επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών

72χρονη μαζί με τους γιους της είχε στήσει επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών

Η υπόθεση εκτυλίσσονταν στο Δίστομο Βοιωτίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αναζητούσαν τους  δυο γιο διακίνηση κοκαΐνης, αλλά εν τέλει αποδείχθηκε ότι η ηλικιωμένη μητέρα τους γνώριζε και κάλυπτε τις δραστηριότητές τους.

Μόλις είδε να φτάνουν οι αστυνομικοί, η 72χρονη γυναίκα προσπάθησε να πετάξει τέσσερα φιξάκια με κοκαΐνη βάρους δυο γραμμαρίων στο σιφόνι της αποχέτευσης που υπήρχε στο μπαλκόνι! Όμως, της… έπεσαν στο δάπεδο και τις βρήκαν οι αστυνομικοί, που της πέρασαν χειροπέδες όπως και στα παιδιά της ηλικίας 49 και 45 χρόνων.Στην έρευνα που ακολούθησε μέσα στο σπίτι, κατασχέθηκαν μια αναλογική ζυγαριά, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,14 εκατοστών, ένα ζευγάρι ρόπαλα nunchaku, 55 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και τέσσερα κινητά.

Επίσης βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο ένδεκα συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης βάρους 9,3 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση και μια που περιείχε επτά κομμάτια κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» βάρους 8,2 γραμμαρίων!Μητέρα και γιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.Σχόλια