8 συμβουλές για να έχεις ευτυχισμένη σχέση

8 συμβουλές για να έχεις ευτυχισμένη σχέση

Πάντα επιθυμείς, η σχέση που έχεις με το σύντροφό σου να είναι ευτυχισμένη. Πάντα προσπαθείς από τη πλευρά σου όσο μπορείς γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια για να υπάρξει μία ευτυχισμένη σχέση πρέπει και να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Πιο κάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις 8 μυστικά για να ευτυχίσεις στη σχέση σου.

 

1. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου,είτε με τις πρώην του είτε με προηγούμενες καταστάσεις. Το παρελθόν μας βοηθάει να προχωρήσουμε παραπέρα και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ενώ μας φρενάρει όταν κολλάμε σε αυτό. Πέρνα καλά τώρα και ξέχνα το χθες.

 

 

2. Η ευτυχία έρχεται όταν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Πρώτα αγάπησε τον εαυτό σου και μετά προσπάθησε να δείξεις τον καλύτερο χαρακτήρα σου και σε εκείνον.

 

 

3. Επικοινωνία και συμβιβασμός,είναι οι λέξεις κλειδιά για κάθε σχέση. Με την επικοινωνία εξασφαλίζεις την ποιότητα της σχέσης και με τον συμβιβασμό την διάρκεια και την αγάπη!

 

4. Να γελάς: Οι πιο επιτυχημένες σχέσεις είναι αυτές μέσα στις οποίες οι δύο σύντροφοι γελάνε, κάνουν αστεία και απομακρύνουν καθημερινά την μιζέρια!

 

5. Είναι ο καλύτερός σου φίλος;Αν ο άντρας σου είναι ο καλύτερος σου φίλος τότε η σχέση σας έχει σωστά και γερά θεμέλια αφού υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός μεταξύ σας.

 

6. Να σκέφτεσαι τον εαυτό σου: Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να σκέφτονται πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό τους. Αυτό που θέλει όμως εκείνος είναι να σε δει ανεξάρτητη, να ασχολείσαι με όσα αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Μια ευτυχισμένη γυναίκα είναι πιο αξιαγάπητη!

 

7. Μην σκέφτεσαι πολύκαι μην αναλύεις υπερβολικά όλες τις καταστάσεις. Απλά προσπάθησε να διασκεδάζεις μαζί του και να μην γκρινιάζεις συνέχεια!

 

8. Βάλε πάνω από όλα το συναίσθημακαι μετά τη λογική. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πρώτα για τα ‘θέλω’ τους και μετά για τα ‘πρέπει’ τους έχουν πιο ευτυχισμένες σχέσεις!

 

 

 Σχόλια