Α. Γεωργιάδης: «Να έχουμε σύντομα εκλογές για να μην καταστραφεί η Ελλάδα»

Α. Γεωργιάδης: «Να έχουμε σύντομα εκλογές για να μην καταστραφεί η Ελλάδα»

«Όλα βαίνουν καλά για την ΝΔ όχι όμως και για τον τόπο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά», σημειώνοντας σχετικά με την αξιολόγηση ότι «δεν περνά καθόλου από το μυαλό του η πιθανότητα να μην κλείσει», παρόλο που πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την απαιτούμενη «βούληση και ικανότητα για να το πράξει».

Εκφράζει ο κ. Γεωργιάδης την ελπίδα «να έχουμε σύντομα εκλογές για να μην καταστραφεί η Ελλάδα». Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «θεσιθήρες» γιατί όπως λέει «δεν θα αποκτήσουν κρίση συνείδησης για να πάνε σε εκλογές».

Σχετικά με τα εσωκομματικά επισημαίνει ότι, η Νέα Δημοκρατία είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη, προηγείται στις δημοσκοπήσεις και ασκεί σκληρή αντιπολίτευση, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση του για τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και στήριξε μετά πάθους, όπως δηλώνει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Ειδομένη εκτιμά ότι θα έχουμε θύματα εάν συνεχιστούν τα επεισόδια και θεωρεί απαράδεκτη την υφιστάμενη κατάσταση αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση η οποία λέει ότι «οφείλει να προλαμβάνει παρά να θεραπεύει».

Για την υπόθεση Παπασταύρου, υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να προτρέχουμε για κανέναν αλλά να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε ότι αφορά το νεοσύστατο κόμμα Μπαλτάκου –Καρατζαφέρη σχολίασε ότι «κόμμα υπήρχε. Ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Η μόνη αλλαγή του είναι η προσχώρηση του κ. Μπαλτάκου». Επίσης, εξέφρασε την απορία πως οι κ.κ. Καρατζαφέρης και Αιβαλιώτης αξιολόγησαν ως τόσο σημαντική αυτή την κίνηση για να προχωρήσουν στη μετονομασία, υπενθυμίζοντας ότι ο τελευταίος διακωμωδούσε δημόσια τον κ. Μπαλτάκο (για την υπόθεση με το βίντεο με τον Η. Κασιδιάρη) γυρνώντας στα κανάλια με έναν μπαλτά λέγοντας «κυκλοφορώ με τον μπαλτάκο μου».

Σχόλια