Αχαΐα : Κλοπές και διαρρήξεις αποδείχθηκαν…. οικογενειακή υπόθεση

Αχαΐα : Κλοπές και διαρρήξεις αποδείχθηκαν…. οικογενειακή υπόθεση

Μια οικογένεια, ο πατέρας με τα δύο παιδιά του, ευθύνονται για κλοπές και διαρρήξεις σε εξοχικά και ξενοδοχείο στην περιοχή Ελαιώνα Αιγιαλείας .

Ούτε… οδοντογλυφίδα δεν άφησε μια οικογενειακή συμμορία σε ένα ξενοδοχείο και πέντε εξοχικά που είχαν διαρρήξει τα μέλη της από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως τις 9 Μαρτίου φέτος στην περιοχή του Ελαιώνα Αιγιαλείας και τα «έγδυσαν» στην κυριολεξία!

Δράστες των λεηλασιών ήταν δυο αδέλφια ηλικίας 23 και 32 χρόνων, τα οποία πήγαιναν με φορτηγά στους στόχους και ξήλωναν όλα τα κουφώματα, τα παράθυρα, τις πόρτες, τα πατζούρια και τα, αλουμίνια, ενώ άρπαζαν ακόμη από τα έπιπλα, τα είδη μπάνιου, τις τηλεοράσεις, τα πλυντήρια και τα ψυγεία, μέχρι τις ηλεκτρικές σκούπες, τα σκεύη της κουζίνας, γεωργικά και άλλα εργαλεία, ακόμη και δοχεία με ελαιόλαδο από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως τις 9 Μαρτίου 2019!

Από την αξίας άνω των 50.000 ευρώ λεία των έξι κλοπών, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρήκαν στα σπίτια των δυο αδελφών και του 54χρονου πατέρα τους μια ξύλινη τραπεζαρία, ένα πλυντήριο ρούχων, μια τηλεόραση, έναν ψυγειοκαταψύκτη, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, σκεύη κουζίνας, φωτιστικά και άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος των αδελφών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος του πατέρα τους για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχαν «χτυπήσει» και άλλα σπίτια ή τουριστικές μονάδες.


Σχόλια