Αχαΐα: Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται γιαγιά & εγγονή μετά την επίθεση με τσεκούρι

Αχαΐα: Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται γιαγιά & εγγονή μετά την επίθεση με τσεκούρι

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας η 45χρονη γυναίκα και η 7χρονη εγγονή της, και οι δύο ρουμανικής υπηκοότητας, που το μεσημέρι δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι από 30χρονο ομοεθνή τους, σε καταυλισμό Ρουμάνων στην περιοχή Λάππα της δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το κορίτσι φέρει τραύματα στο κεφάλι, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ η 45χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στο δεξί της χέρι, και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να μην το χάσει.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει τον 30χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Την ίδια ώρα, και όπως προέκυψε στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η αστυνομία για τα αίτια της υπόθεσης, ο 30χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί λίγη ώρα νωρίτερα με ομοεθνείς του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο του διαπληκτισμού, και επέστρεψε έπειτα από λίγη ώρα, κρατώντας ένα τσεκούρι, με το οποίο χτύπησε την 45χρονη και την επτάχρονη εγγονή της.

Άλλα άτομα που βρίσκονταν μέσα στον καταυλισμό κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 30χρονο, ενώ μετά από λίγη ώρα έφθασαν στην περιοχή αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.Σχόλια