Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα καταστραφεί»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα καταστραφεί»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και καταφέρθηκε εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, θυμίζοντας πως η προεκλογική δέσμευση περί εκδίωξης της «τρόικας» έχει μετατραπεί σε θριαμβολογία κάθε φορά που αποφασίζεται η νέα άφιξή της στην Αθήνα:

«Ως μνημονιακός από την πρώτη ημέρα και δεν θα χάσω χρόνο με αυτά, θα σας θυμίσω ένα βίντεο με την κυρία Αχτσιόγλου να λέει ότι θα πετάξουν εκτός Ελλάδας την τρόικα. Τώρα δηλώνει ως επιτυχία ότι επιστρέφει η τρόικα. Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει, η χώρα θα καταστραφεί».

Η Υπουργός Εργασίας δήλωσε πως είναι επιτυχία η επιστροφή των «θεσμών» στη χώρα και με αυτή την αφορμή έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έρχοναι…: «Τώρα δεσμευόμαστε για τα μέτρα και συζητάμε για το ποια θα είναι τα αντίμετρα. Ο Τσίπρας μας λέει ότι αν όλα πάνε δεξιά, θα πάμε το 2019 εκεί που ήταν η χώρα επί Σαμαρά το 2014. Πρώτα εμείς θα έχουμε νομοθετήσει τα μέτρα και μετά με την καλή διάθεση των δανειστών θα πάρουμε τα μέτρα για το χρέος. Εγώ το θέλω! Είχαμε πετύχει από τον Νοέμβριο του 2012 το θέμα του χρέους».
Σχόλια