Άδωνις Γεωργιάδης: Κότα «λειράτη» ο Πολάκης

Άδωνις Γεωργιάδης: Κότα «λειράτη» ο Πολάκης

Παρομοιάζοντας κότα «λειράτη» τον αναπληρωτή υπουργό , Παύλο Πολάκη ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, θέλησε να επιτεθεί στον προαναφερθέντα με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος» για παρέμβαση του Π στους διορισμούς γιατρών.

«Η περίπτωση υπουργού ο οποίος με αριθμό πρωτοκόλλου παίρνει τους φακέλους και επιλέγει ποιους θα διορίζει, χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Πολάκης είναι βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει και εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη» πρόσθεσε και κάλεσε τον κ. Πολάκη να απαντήσει σε όσα του προσάπτονται.

Το δημοσίευμα του «Βήματος» υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει υποπέσει σε τρία «φάουλ» στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης ζήτησε με επίσημα έγγραφα και πήρε τους φακέλους με τα πρωτότυπα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, έστειλε με το υπηρεσιακό του email τους πίνακες προς ανάρτηση και ότι οι πίνακες έχουν δημιουργηθεί και έχουν επεξεργαστεί από μετακλητή υπάλληλο στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας.

 

 Σχόλια