ΑΕΚ: Τελειωμένο του Μπακασέτα

ΑΕΚ: Τελειωμένο του Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Η συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό είναι δεδομένη και απλώς μένει να φανεί αν εκείνος θα ενταχθεί στο δυναμικό της «Ένωσης» άμεσα ή τον Ιανουάριο, με επικρατέστερο σενάριο το πρώτο.

Ο παίκτης αν και είχε την πρόταση από τον Ολυμπιακό και ενδιαφέρον από το εξωτερικό έκανε την επιλογή του για αγωνιστικούς (θεωρεί πως στην ΑΕΚ θα έχει περισσότερες ευκαιρίες) και συναισθηματικούς (είναι φίλος της «Ένωσης» από μικρός) λόγους. Σύμφωνα με το Goal η συμφωνία του με τους «κιτρινόμαυρους» αφορά συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 700.000 ευρώ. Μάλιστα θα μπορεί να υπογράψει από την 1η Ιουλίου, έξι μήνες προτού μείνει ελεύθερος.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των playoffs να κάνει πρόταση στον Πανιώνιο για τον ποδοσφαιριστή, που θέλει να βγει με κάποιον τρόπο κερδισμένη οικονομικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το πιθανότερο είναι οι «κυανέρυθροι» να αποδεχτούν την προσφορά της «Ένωσης» και να παραχωρήσουν τον Μπακασέτα από το καλοκαίρι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον χάσουν τον Ιανουάριο χωρίς αντίτιμο.

Πηγή sportfm.grΣχόλια