Αεροδρόμιο Χανίων: Κινητοποίηση ενάντια στην επίσκεψη κλιμακίου της Fraport

Αεροδρόμιο Χανίων: Κινητοποίηση ενάντια στην επίσκεψη κλιμακίου της Fraport

Την αντίθεσή του στην παραχώρηση του αεροδρομίου των Χανίων, αποφάσισε να δείξει ο σύλλογος υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ετοιμάζοντας κινητοποίηση στο αεροδρόμιο, εν όψει της επίσκεψης κλιμακίου της κοινοπραξίας Fraport.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους το κλιμάκιο θα φτάσει στα Χανιά την Τρίτη, ενώ στο αεροδρόμιο θα βρεθεί στις 25 Ιανουαρίου και κλιμάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Υπαλλήλων στην ΥΠΑ, «την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 επισκέπτεται το αεροδρόμιο 13μελές κλιμάκιο της Fraport και ακολουθεί την 25-1-16 κλιμάκιο του ΤΑΙΠΕΔ για καταγραφή των “ασημικών”. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι στο αεροδρόμιο ώστε μαζί με τους φορείς, τα κόμματα, τους συλλόγους, τις συλλογικότητες, αλλά και τους συμπολίτες μας, να δηλώσουμε για άλλη μια φορά την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα του αεροδρομίου».

Στην ίδια ανακοίνωση οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο ζητούν από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τους τοπικούς βουλευτές να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση.Σχόλια