Αυτά είναι τα 14 νέα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

228 0

Σε 14 νέους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ακινήτων σε Καβάλα, Αττική, Λασίθι, Χαλκιδική, Δωδεκάνησα, Αργολίδα και Μεσσηνία προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διαδικασία θα γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α΄ φάσης του διαγωνισμού είναι η 26η Οκτωβρίου.

Ο κατάλογος των ακινήτων έχει ως εξής:

1. Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση).

2. ΧΕΥ 8: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου με πρόσωπο στη Λεωφόρο Πεντέλης (30ετής μίσθωση).

3. ΧΕΥ 9: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας (πώληση).

4. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

5. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

6. Κουτσουνάρι: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

7. Συγγρού & Σκρα: Ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Καλλιθέα Αττικής (πώληση).

8. Παράδεισος Νέου Μαρμαρά: Τέσσερα διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής (πώληση).

9. Κοσκινού, Ρόδος: Έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ. από την πόλη της Ρόδου και 200μ. από τη θάλασσα (πώληση).

10. Κτενά & Περικλέους: Τετραώροφο διατηρητέο κτήριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

11. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, Βερανζέρου 26: Ξενοδοχείο 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

12. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

13. Αριστομένους 11-13, Καλαμάτα: Κτηριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία λιθόκτιστα κτήρια, δύο εκ των οποίων είναι διατηρητέα.

14. Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην «Σανατόριο Φρειδερίκης» στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ. περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).Join the Conversation