Αυτά είναι τα 14 νέα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Αυτά είναι τα 14 νέα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Σε 14 νέους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ακινήτων σε Καβάλα, Αττική, Λασίθι, Χαλκιδική, Δωδεκάνησα, Αργολίδα και Μεσσηνία προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διαδικασία θα γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α΄ φάσης του διαγωνισμού είναι η 26η Οκτωβρίου.

Ο κατάλογος των ακινήτων έχει ως εξής:

1. Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση).

2. ΧΕΥ 8: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου με πρόσωπο στη Λεωφόρο Πεντέλης (30ετής μίσθωση).

3. ΧΕΥ 9: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας (πώληση).

4. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

5. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

6. Κουτσουνάρι: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

7. Συγγρού & Σκρα: Ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Καλλιθέα Αττικής (πώληση).

8. Παράδεισος Νέου Μαρμαρά: Τέσσερα διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής (πώληση).

9. Κοσκινού, Ρόδος: Έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ. από την πόλη της Ρόδου και 200μ. από τη θάλασσα (πώληση).

10. Κτενά & Περικλέους: Τετραώροφο διατηρητέο κτήριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

11. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, Βερανζέρου 26: Ξενοδοχείο 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

12. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

13. Αριστομένους 11-13, Καλαμάτα: Κτηριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία λιθόκτιστα κτήρια, δύο εκ των οποίων είναι διατηρητέα.

14. Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην «Σανατόριο Φρειδερίκης» στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ. περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).Σχόλια