Αυτά είναι τα θύματα από το μακελειό στη Τουρκία (Φωτογραφίες)

Αυτά είναι τα θύματα από το μακελειό στη Τουρκία (Φωτογραφίες)

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται ο Γιουσούφ Χαζνεντάρογλου, βρισκόταν στην πτήση προς το σπίτι του, όπου τον περίμενε η σύζυγός του με την οποία παντρεύτηκαν πριν από 10 ημέρες, σύμφωνα με το κανάλι HaberTurk News.


Ενα άλλο από τα αναγνωρισμένα θύματα ήταν ο Ερτάν Αν. Ηταν παντρεμένος με ένα παιδί, ήταν διερμηνέας και βρισκόταν με ένα γκρουπ τουριστών όταν σκοτώθηκε. Η σύζυγός του περιμένει δεύτερο παιδί.
Ο υπάλληλος ξενοδοχείου και διερμηνέας Μουράτ Γκουλούτσε σκοτώθηκε την ώρα που μετέφερε τουρίστες στο αεροδρόμιο. Είχε μόλις ξεκινήσει την συνεργασία του με το τουριστικό πρακτορείο  Yeni Ise Girmisti.


Νεκροί βεβαιώθηκαν επίσης ο Καγκατάι Κολ, 27 ετών, αεροσυνοδός, ο Μουσταφά Μπαϊρακλί, οδηγός ταξί και Μαχμούτ Μερτ, πιλότος της Turkish Airlines.


Οι επιβάτες πυροβολήθηκαν με καλάσνικοφ, έτρεξαν έντρομοι να σωθούν και στη συνέχεια οι τρεις τρομοκράτες που φορούσαν γιλέκα αυτοκτονίας τα πυροδότησαν προκαλώντας ισχυρότατη έκρηξη και σπέρνοντας τον θάνατο και σε άλλους παρευρισκόμενους στο αεροδρόμιο.

 Σχόλια