Αυτές είναι οι νέες τάσεις στα μαλλιά για φέτος τον χειμώνα!

Αυτές είναι οι νέες τάσεις στα μαλλιά για φέτος τον χειμώνα!

Η χρωματική παλέτα του φετινού χειμώνα, συμπεριλαμβανομένης της νέας χρονιάς, είναι λαμπερές μπρονζέ αποχρώσεις, παλ φυσικές αποχρώσεις του μπεζ, πλούσιες εκλεπτυσμένες καφέ-καστανές αποχρώσεις και σίγουρα τα πολυτονικά φυσικά ξανθά τα οποία ταιριάζουν σε πολλές Ελληνίδες.

Όλες οι παραπάνω προτάσεις βασίζονται σε «έναν συνδυασμό ελεύθερων τεχνικών με διαφορετικές τοποθετήσεις ύψους  τόνου και αποχρώσεων γύρω από το πρόσωπο και στο εσωτερικό των μαλλιών ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του φωτός και της σκιάς» λέει η hair stylist Σοφία Μανωλέα.

Η κ. Μανωλέα εξηγεί πώς οι νέες  τεχνικές στο χρώμα περιλαμβάνουν το contouring όπου  «εδώ μελετάμε πρώτα το σχήμα του προσώπου και έπειτα επιλέγουμε πού θα τοποθετήσουμε το πιο φωτεινό χρώμα έτσι ώστε να κάνουμε ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο ξεκούραστο πιο φρέσκο. Θέλουμε με τις τεχνικές που δουλεύουμε στο κομμωτήριο μας  να τονίσουμε τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας αλλά και το χρώμα τον ματιών».

«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου» λέει η Σοφία Μανωλέα. Σε ό,τι αφορά το styling ο όγκος αλλά και η ελευθερία είναι μια από τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις για φέτος  είναι το «μήνυμα» που στέλνει ο hair stylist Γιώργος Γκούσκος.

Τα must για τον κ. Γκούσκο είναι «μαλλιά με μεγάλους κυματισμούς, ελεύθερα μαλλιά και όχι στημένα, τα οποία  εκπέμπουν θηλυκότητα αλλά και δείχνουν μια πιο κοριτσίστικη, μια πιο σέξι διάθεση».

Η χαμηλή αλογοουρά είναι στα σίγουρα μια απόλυτα τρέντι επιλογή, αλλά αν θέλουμε να προσθέσουμε παραπάνω ύφη επιλέγουμε έναν κόμπο στο ύψος του λαιμού και αφήνουμε κάποιες τούφες να προεξέχουν, προσθέτει ο  Γιώργος Γκούσκος και καταλήγει «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αναδείξουμε την ομορφιά κάθε γυναίκας μέσα από τις νέες τάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣχόλια