Αυτή είναι η νέα «Miss America» που έχει ελληνικές ρίζες

Αυτή είναι η νέα «Miss America» που έχει ελληνικές ρίζες

Ελληνικής καταγωγής είναι η νέα «Miss America» για το 2016, η 21χρονη Betty Cantrell, η οποία κέρδισε τον τίτλο στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν χτες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο Atlantic City’s Boardwalk Hall.

0

Γεννημένη στο Warner Robins, στην πολιτεία της Geogia, η 21χρονη Betty που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Βασιλικής, κατέκτησε με την ομορφιά της και το λαμπερό της χαμόγελο όλη την Αμερική, ενώ είχε προηγηθεί η κατάκτηση του τίτλου της Miss Georgia.

1

Η Betty Cantrell επικράτησε ανάμεσα σε πενήντα μία διαγωνιζόμενες και έμοιαζε να αδυνατεί να πιστέψει στη νίκη της. «Εξακολουθώ να είμαι συγκλονισμένη. Δεν ξέρω τι να πω για να σας ευχαριστήσω!», είπε η Cantrell, μετά τη στέψη της. Μαζί με τον τίτλο της, κέρδισε και μία υποτροφία 50.000 δολαρίων.

2

Η ερώτηση που τέθηκε στην Cantrell, αφορούσε στο σκάνδαλο με τις ξεφούσκωτες μπάλες με πρωταγωνιστή τον παίχτη της New England Patriots, Tom Brady, σε φετινό αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου: «Δεν ξέρω αν ο Brady είναι ένοχος» είπε. «’Έπρεπε να είχα πιάσει την μπάλα να δω αν ήταν ξεφούσκωτη!», είπε. Όταν της ζητήθηκε μετά τη στέψη της, να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε, η Betty Cantrell δήλωσε: «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής και επίσης δεν ήμουν εκεί για να νιώσω την μπάλα!».

3

Μπορεί να δηλώνει άγνοια για τα ποδοσφαιρικά θέματα, όμως, σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει πει ότι γνωρίζει πολύ καλά τις αγροτικές δουλειές. «Μεγάλωσα σε 2.800 στρέμματα γης! (700 acres). Μπορώ να οδηγήσω τρακτέρ, να σπείρω τα χωράφια και να χειριστώ κυνηγετικό όπλο!», είχε δηλώσει σχετικά.

4Σχόλια