Αυτοί είναι οι Ρομά που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκων (φωτό & στοιχεία)

Αυτοί είναι οι Ρομά που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκων (φωτό & στοιχεία)

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τεσσάρων Ρομά που κατηγορούνται για αρπαγή δυο ανήλικων παιδιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον ανακριτή Σπάρτης, ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος Ρομά για να τους συμπαρασταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ζευγαριών, όταν μετά από τυχαίο έλεγχο στους καταυλισμούς όπου διέμεναν – στην Τραπεζοντή Σπάρτης και στα Καλύβια Σοχάς αντίστοιχα -, διαπιστώθηκε ότι παρουσίαζαν ως παιδιά τους, δύο ανήλικα που ήταν προφανές ότι ανήκαν σε άλλες οικογένειες.

Τα παιδιά ήταν και τα δύο ξανθά με γαλάζια μάτια, γεγονός που προϊδέασε τους αστυνομικούς πως κάτι περίεργο συνέβαινε και πως υπήρχε βάσιμος λόγος για περαιτέρω έρευνα, καθώς δεν ταίριαζαν με τους σκουρόχρωμους «γονείς» τους.

Αναλυτικά πρόκειται για τους:

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη του Χρήστου και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε τo 1986 στη Σπάρτη Λακωνίας, κάτοικος Τραπεζοντής Λακωνίας.

1

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σοφία του Σπυρίδων και της Παναγιώτας, η οποία γεννήθηκε τo 1986 στη Σπάρτη Λακωνίας, κάτοικος Τραπεζοντής Λακωνίας.

2

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Νεκτάριο-Κωνσταντίνο του Σωτηρίου και της Φρειδερίκης, ο οποίος γεννήθηκε το 1980 στη Σπάρτη Λακωνίας, κάτοικος Καλυβίων Σοχάς Λακωνίας.

3

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Καλλιόπη του Νίκου και της Ελένης, η οποία γεννήθηκε το
1987 στη Σπάρτη Λακωνίας, κάτοικος Καλυβίων Σοχάς Λακωνίας.

4Σχόλια