Αυτή είναι η συνεργάτης της «αόρατης» εταιρείας που «έθαψε» τις εκλογές της ΝΔ

Αυτή είναι η συνεργάτης της «αόρατης» εταιρείας που «έθαψε» τις εκλογές της ΝΔ

Πρόκειται για την Ελένη Τυρμάκη, την συνεργάτη του Αθανάσιου Κλωνάρη που μαζί ανέλαβαν την διοργάνωση «φιάσκο»των προεδρικών εκλογών της ΝΔ που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν χθες, κάτι ωστόσο που τελικά δεν ήταν εφικτό λόγω  τεχνικών προβλημάτων.

Τόσο η κ. Τυρμάκη, όσο και ο κ. Κλωνάρης ήταν οι «τυχεροί» που  στις 23 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε πως θα αναλάβουν την διοργάνωση των εκλογών με την «νικήτρια» εταιρία «Infosolutions», με επωνυμία «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ- ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε.», δημιουργώντας στις υπόλοιπες διεκδικήτριες εταιρείες πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι ικανή να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Επιτυχημένοι επαγγελματίες του χώρου μιλούν για μια εταιρεία-φάντασμα, λέγοντας ότι δεν διαθέτει καν ιστοσελίδα.

Η Ελένη Τυρμάκη εμφανίζεται να διατηρεί από το 2006 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 την εταιρεία «INFOLEARNING SERVICES» με αντικείμενο «Υπηρεσίες διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων», με έδρα την οδό Ζέρβα 58 στη Γλυφάδα.

Η συγκεκριμένη διεύθυνση είναι και η πρώτη έδρα της εταιρίας – φάντασμα «Infosolutions», η οποία εμφανίζει αντικείμενο την «τεχνική υποστήριξη δικτύων και ηλεκτρονικών υπολογιστών». Η πρώτη δραστηριότητά της σε σχέση με δημόσιο φορέα εμφανίζεται τον Ιούνιο του 2013, όταν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου παρέχει στην εταιρεία 30,63 ευρώ για την ανανέωση του «domain» της ιστοσελίδας του.

Χωρίς τίτλο

 Σχόλια