Αυτή την ώρα η κηδεία της 7χρονης που σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα

Αυτή την ώρα η κηδεία της 7χρονης που σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό των δώδεκα Αποστόλων του χωριού Αγριά Βόλου η κηδεία της 7χρονης Ζωής, η οποία έχασε χτες τη ζωή της όταν έπεσε από την άμαξα που έσερνε το άλογο του πατέρα της.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας μαζί με την κόρη του επέστρεφαν από βόλτα στην παραλία στην περιοχή Καρνάγιο, και κατευθύνονταν προς το χωριό Αγριά όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

Το άλογο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τρόμαξε από κάτι και έκανε απότομη στροφή, με αποτέλεσμα να ρίξει κάτω τον πατέρα του κοριτσιού τραυματίζοντάς τον, και στη συνέχεια την άμαξα που έσερνε μαζί με την άτυχη επτάχρονη, που βρήκε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ακαριαίο θάνατο.

algo1

Η πτώση της 7χρονης έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του πατέρα της, ο οποίος βλέποντας το περιστατικό να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του, έβαλε τις φωνές για να τον ακούσουν κάτοικοι της περιοχής. Ταυτόχρονα, σύρθηκε προς το σημείο που βρισκόταν η κόρη του η οποία δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε στην αγκαλιά του.

Ο πατέρας του κοριτσιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς έσπασε το ένα το πόδι και τα πλευρά του, και παρακολουθείται από ψυχολόγο του νοσοκομείου, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ λόγω χειρουργείου δε θα παραστεί στην κηδεία της κόρης του.

Άλλη τραγική φιγούρα, η μητέρα της επτάχρονης η οποία θα παρευρεθεί στην κηδεία, έχοντας στο πλευρό της, πέρα από τους συγγενείς της, σύσσωμη την κοινότητα.


Σχόλια