Αυτό είναι το βασιλικών προδιαγραφών δωμάτιο που θα μείνει ο Ολάντ στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Αυτό είναι το βασιλικών προδιαγραφών δωμάτιο που θα μείνει ο Ολάντ στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Στον πέμπτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, πρόκειται να καταλύσει ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ κατά την διήμερη παραμονή του στην Αθήνα.

‘Έχοντας θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Βουλή,  η Βασιλική Σουίτα ενός υπνοδωματίου και δύο λουτρών καταλαμβάνει μια επιφάνεια 400 τμ, ενώ τα πολυάριθμα παράθυρα προσφέρουν μια πανοραμική θέα της Αθήνας.

Οι τρεις συνδεόμενοι χώροι καθιστικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυχαγωγία, διακοσμημένοι με υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους και επιπλωμένοι με εξαιρετικά κομμάτια των οίκων Christie’s και Sotheby’s, αλλά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το μαρμάρινο τζάκι και το πιάνο αντίκα συνεισφέρουν στην αίσθηση της κλασσικής χάρης. Στην πολυτελή ιδιωτική τραπεζαρία της σουίτας μπορούν να παρακαθίσουν άνετα 16 προσκεκλημένοι, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο επιλογών ψυχαγωγίας.

Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι το ιδιωτικό άδυτο με δικό του καθιστικό, μεγάλη γκαρνταρόμπα και μπουντουάρ. Το κύριο λουτρό από μάρμαρο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη πλάσματος, ντουζιέρα ατμού με τζάμι και μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ τοποθετημένη βασιλικά στο μέσο του δωματίου. Μια σεζ-λονγκ, ένας διακοσμητικός καθρέπτης σε όλον τον τοίχο, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος και τα είδη προσωπικής φροντίδας Hermés συμπληρώνουν αυτή τη αριστοκρατική εμπειρία.Σχόλια