Αυτό και αν είναι Είδηση…

Αυτό και αν είναι Είδηση…

Άλλη μια εφημερίδα ή «μια άλλη εφημερίδα»; Όλα δείχνουν το δεύτερο στο δρόμο προς το «τυπωθήτω» της «Είδησης», μιας φρέσκιας εβδομαδιαίας πολιτικής και ερευνητικής εφημερίδας με παρεμβατικό, δυναμικό και αποκαλυπτικό χαρακτήρα και δύο ένθετα – «έκπληξη»: Ένα μοναδικό ερευνητικό περιοδικό για την ελληνική Δικαιοσύνη που θα αποκαλύπτει όλους τους καυτούς φακέλους, τα «Παραδικαστικά», και ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, το «Eurοview», για τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα των Βρυξελλών.

Η νέα εκδοτική προσπάθεια υπόσχεται αποκλειστικότητες, εγκυρότητα και ανάλυση σε πρώτο πλάνο, ενώ δεσμεύεται να «βλέπει» με μοντέρνα ματιά τα γεγονότα και να ανοίγει κάθε Παρασκευή καυτούς φακέλους με πολλές ειδήσεις και θέματα – «βόμβες» που θα προκαλέσουν κύκλους συζητήσεων.

Η εκδοτική προσπάθεια που υπόσχεται πολλά αποτελεί αποτέλεσμα της σύμπραξης αναγνωρισμένων νομικών με μαχητικούς δημοσιογράφους.

Επικεφαλής της προσπάθειας η Σοφία Νικολάου μαζί με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό. Διευθυντής του νέου εντύπου θα είναι ο Κώστας Αργυρός. Το τραπεζικό και επιχειρηματικό ένθετο υπογράφει ο Νίκος Καρούτζος, ενώ επικεφαλής στο πολιτικό είναι η Νατάσα Ρουγγέρη. Την ομάδα των «Παραδικαστικών» πλαισιώνουν πολλοί καταξιωμένοι δικαστικοί ρεπόρτερ μεταξύ των οποίων και η Ρεγγίνα Σπυράτου. ART director είναι ο Δημήτρης Φωτόπουλος που θα δώσει το τέμπο του στο φύλλο, με πρωτογενείς φωτογραφίες, infographics και σύγχρονο, καθαρό σχεδιασμό.

Πολύ σύντομα η εφημερίδα, η οποία θα διανέμεται από το πρακτορείο «Άργος», θα ανεβαίνει και στο διαδίκτυο και θα είναι mobile friendly.Σχόλια