Αυτοψία αύριο στην Αττική οδό για τον θάνατο του Π. Μαυρίκου

Αυτοψία αύριο στην Αττική οδό για τον θάνατο του Π. Μαυρίκου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια εγκρίθηκε η διενέργεια εγκληματολογικής αυτοψίας στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκου, την οποία θα διενεργήσουν οι τεχνικοί  σύμβουλοι, κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής.

Η περίεργη αυτή υπόθεση έχει δημιουργήσει δεκάδες ερωτηματικά τα οποία ζητούν απάντηση. Υπενθυμίζεται ότι τεκμηριώθηκε επισήμως το απόγευμα της Παρασκευής από την εξέταση DNA ότι το θύμα του τροχαίου στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης ενώ μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος αγνώστων δραστών κατέθεσε και η σύζυγος του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Κατόπιν της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία υπέβαλε το δικηγορικό μας γραφείο για λογαριασμό της οικογένειας του αειμνήστου Παναγιώτη Μαυρίκου, ενεκρίθη η διενέργεια εγκληματολογικής αυτοψίας στο σημείο του τραγικού γεγονότος, την οποία θα διενεργήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής.
Η διενέργεια της αυτοψίας θα γίνει αύριο 8 το πρωί και θα διενεργηθεί, διότι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ώστε τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι όσο και οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών να έχουν γνώση όλων των ευρημάτων, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του γεγονότος.
Εκτός της αυτοψίας, την Δευτέρα θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι.
Το πόρισμα που θα εξαχθεί αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες.
Αθήνα, 11 Ιουνίου 2016
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Τη Δευτέρα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σχιστού.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να διατεθούν τα χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Διαβάστε επίσης: 

Σάλος από το tweet Παπαδημούλη σχετικά με τον θάνατο Μαυρίκου

«Εν ψυχρώ δολοφονία!» – Το πρωτοσέλιδο της «Ακρόπολης» με αναφορά και στο ereportaz.gr (photo)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κούγιας αποκλείει το ατύχημαΣχόλια