Αυτός είναι ο κούκλος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Mr. World 2016!

Αυτός είναι ο κούκλος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Mr. World 2016!

Στις 19 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Μίστερ Κόσμος. Η χώρα που φιλοξενεί φέτος τον θεσμό είναι η Αγγλία και οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην Αγγλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο Southport.

. Πρόκειται για μια βραδιά που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και την  μεγάλη στέψη φυσικά, την οποία θα κάνει ο Nicklas Pedersen, «Mister World 2014»!

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως, είναι πως φέτος συμμετέχει και η Ελλάδα στον διαγωνισμό μετά από τέσσερα χρόνια αποχής. Το μοντέλο που θα μας εκπροσωπήσει είναι ο Ηρακλής Κόζας, ο οποίος έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ενώ παράλληλα έχει φωτογραφηθεί για διάφορες δουλειές και έχει σημειώσει μεγάληεπιτυχία στον χώρο. Ο Ηρακλής είναι όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες εντυπωσιακά όμορφος, ενώ διαθέτει και ένα καλογυμνασμένο σώμα! Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ελληνικό ταπεραμέντο του είναι πλεονεκτήματα για τον διαγωνισμό.

iraklis 4

Για το μοντέλο η συμμετοχή του είναι μεγάλο επίτευγμα, καθώς είναι ένας διαγωνισμός με τεράστια προβολή ανά τον κόσμο, με κύρος  και σίγουρα μεγάλη εμπειρία για τον ίδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν συνολικά 47 χώρες. Ο Ηρακλής θα εμφανιστεί στην σκηνή του διαγωνισμού με μαγιό MED, κουστούμι Nikos Apostolopoulos, ενώ την συμμετοχή του στηρίζει το activebody.gr.

iraklis 2

iraklis kozasΣχόλια