Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του με νοητική υστέρηση μαζί με τον σύντροφό του

Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του με νοητική υστέρηση μαζί με τον σύντροφό του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με απόφαση του εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του ζευγαριού ομοφυλόφιλων που συνελήφθη στις 08/07, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με το θύμα να είναι ο 12χρονος γιος με νοητική υστέρηση, του ενός εκ των συλληφθέντων.

Όπως έγινε γνωστό, το 12χρονο αγοράκι στα τέλη του Ιούνη είχε επισκεφθεί τον πατέρα του στο Άργος, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αν και τις πρώτες ημέρες των διακοπών του το αγόρι έδειχνε να περνάει καλά, κρίνοντας από τις εντυπώσεις που μετέφερε στη μητέρα και τη γιαγιά του μέσω τηλεφώνου, στη συνέχεια αυτό άλλαξε, με το παιδί να λέει στη μητέρα του πως θέλει να φύγει.

Η μητέρα του πήγε και πήρε το παιδί, το οποίο στη συνέχεια της αποκάλυψε τα όσα – φρικτά – βίωσε τις προηγούμενες ημέρες, και εκείνη απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούσαν.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δραστών.

Πρόκειται για τον Θωμά Ισαακίδη του Δημητρίου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 13-1-1981 στην Αθήνα.

1

2

Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ο Πέτρος Πετρίδης του Χρήστου και της Αργυρώς, που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αθήνα.

3

4

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους, και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Ο σύντροφός του οδηγήθηκε στις φυλακές.

 Σχόλια