Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του για να την βιάζει – ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του για να την βιάζει – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί μέσω της ΕΛ.ΑΣ οι φωτογραφίες του 52χρονου παιδόφιλου ο οποίος δεν δίσταζε να ρίχνει υπνωτικό στο γάλα της ανήλικης ανιψιάς του με σκοπό να ασελγεί πάνω της.

Πρόκειται για τον 52χρονο Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στην Γερμανία και ναυτικό στο επάγγελμα, ο οποίος έπαιρνε στο σπίτι του την ανήλικη, όταν απουσίαζε η μητέρα της και ανάγκαζε το κορίτσι να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις. Αργότερα, όταν η ανήλικη συνερχόταν ένιωθε ζαλισμένη και καταβεβλημένη. Αυτό κίνησε υποψίες στη μητέρα της, η οποία κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με τον ξάδερφό της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία, αφού τον συνέλαβε, έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανήλικης ανιψιάς του [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/266961/aytos-einai-o-paidofilos-poy-erihne-ypnotiko-sto-gala-tis-anilikis-anipsias-toy-eikones#ixzz48hs4dbFhΣχόλια