Άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Μανιάτη μέσα στη Βουλή

Άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Μανιάτη μέσα στη Βουλή

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και του κ. Γιάννη Μανιάτη κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου της Βουλής.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε τον υπουργό Ενέργειας και συνολικά την κυβέρνηση λέγοντας πως «ξεπουλάτε τα πάντα ακόμα και την ΔΕΗ και μετά κλαίτε» αλλά και πως «αυτά που πιστεύετε είναι μία παλαιοκομμουνιστική Κουβανική Βορειοκορεάτικη αντίληψη» ενώ ο κ. Σκουρλέτης τον χαρακτήρισε «χυδαίο υβριστή» και «βαρίδι» που ΠΑΣΟΚ που «μαζί με 2-3 άλλους το έχετε καταστήσει δορυφόρο της ΝΔ».

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

Γ. Μανιάτης: …είστε και υβριστής κατά της νέας γενιάς και των συνταξιούχων. Το μόνο που κάνετε είναι να πετσοκόβετε τις συντάξεις χωρίς να ντρέπεστε. Ξεπουλάτε στην τρόικα και το Υπερταμείο, όλο τον εθνικό πλούτο, μέχρι και την ΔΕΗ την έχετε εντάξει στο ταμείο και μετά κλαίτε»

Π. Σκουρλέτης: να το πάρετε πίσω αυτή τη στιγμή. Ντροπή σας! Να ανακαλέσει ο κ. Μανιάτης τις χυδαίες εκφράσεις του

Γ. Μανιάτης: δεν θα καταφέρετε να υπερκαλύψετε τη φωνή μου – θα ολοκληρώσω

Π. Σκουρλέτης: τι να ολοκληρώσετε; Τις ύβρεις; Είστε ψεύτης και υβριστής

Γ. Μανιάτης: αυτοί που μας κυβερνάνε λόγω της ιδεοληψίας τους δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Οι τιμές σήμερα πέφτουν και μετά ξανανεβαίνουν γι’ αυτό η Κύπρος θεωρείται μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου… Αν ο υπουργός εκφράζει την άποψη της κυβέρνησης ότι ο ορυκτός πλούτος δεν αποτελεί για πατρίδα μας προίκα του λαού και πηγή εσόδων και πανίσχυρο γεωπολιτικό όπλο να παραιτηθεί τώρα γιατί προφανώς συμφωνεί με τον κ. Καμμένο που λέει να πουλήσουμε τα πετρέλαια στους Αμερικάνους… Δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε – λέει ο υπουργός ο΄τι επειδή μιλάω για ιδιώτες επιθεωρητές περιβάλλοντος είναι ακραίος νεοφιλελευθερισμός ας ενημερωθεί ότι υπάρχουν μέσα σε Προεδρικό Διάταγμα που τα έχει εγκρίνει το ΣτΕ… αυτά που πιστεύουν είναι μία παλαιοκομμουνιστική Κουβανική βορειοκορεάτικη αντίληψη

Π. Σκουρλέτης: είναι κλασικός υβριστής ο κ. Μανιάτης. Δεν τιμά το κοινοβούλιο και την πολιτική του διαδρομή και λέει και ανερυθρίαστα ψέματα…. Ο κ. Μανιάτης είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ καθώς με 2-3 άλλους ευθύνεται που το κόμμα του έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της ΝΔ. Αυτό είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ.Σχόλια