Άγριο φραστικό επεισόδιο Καμμένου-Παππά: Δικτατορία έχετε; – Τιμή μου να το λέει ένας ναζί  Πηγή: Αγριο επεισόδιο Καμμένου-Παππά: Δικτατορία έχετε; – Τιμή μου να το λέει ένας ναζί

Άγριο φραστικό επεισόδιο Καμμένου-Παππά: Δικτατορία έχετε; – Τιμή μου να το λέει ένας ναζί Πηγή: Αγριο επεισόδιο Καμμένου-Παππά: Δικτατορία έχετε; – Τιμή μου να το λέει ένας ναζί

Εντονο φραστικό επεισόδιο είχαν ο Πάνος Καμμένος με τον Χρήστο Παπά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή με χαρακτηρισμούς όποως «εθνικά επιζήμιος» και «ναζί».

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επετέθη κατά του υπουργού Αμυνας κατά την διάρκεια συνεδρίασης για νομοσχέδιο θεμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, αφήνοντας υπονοούμενα για το πολιτικό παρελθόν του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο έντονος διάλογος που κατεγράφη στα πρακτικά

  • Π. Καμμένος: Να πάτε σπίτι σας να δείτε λίγο τα μπουκάλια με τον Μουσολίνι που μαζεύατε και να ξέρετε ότι εδώ είναι η Βουλή των Ελλήνων. Τις αφίσες του Μουσολίνι και των ναζί να μαζέψετε!
  • Χρ.Παππάς: Μην αγχώνεστε! Παρακαλώ πάρα πολύ, είπα ότι θέλω να μιλήσω. Εδώ τι έχετε; Δικτατορία έχετε; Κύριε Καμμένε, σας είπα το πρωί και το επαναλαμβάνω: Είστε εθνικά επιζήμιος. Το στράτευμα βράζει. Μην αρκείστε μόνο στους αυλοκόλακές σας. Ασχοληθείτε με τα τρενάκια σας και αφήστε ήσυχες τις Ένοπλες Δυνάμεις!
  • Π.Καμμένος: Είναι τιμή μου να το λέει ένας ναζί!


Σχόλια