Άκης Τσοχατζόπουλος: «Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου»

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου»

Την εξομολόγηση του Άκη Τσοχατζόπουλου στον δικηγόρο του φέρνει στο φως σήμερα το «Secret.»
«Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου», εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του, εννοώντας τον θάνατο του φίλου του Μένιου Κουτσόγιωργα. Όταν οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Κοσκωτά, ο Μένιος Κουτσόγιωργας έγειρε το κεφάλι του αριστερά και λέγοντας «Κύριε πρόεδρε, δεν δύναμαι», ξεψύχησε.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος Γιάννης Παγουρόπουλος στην εφημερίδα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον τελευταίο καιρό βλέπει μπροστά του διαρκώς αυτή την εικόνα. Ο πρώην υπουργός, από τα όσα εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο του, φαίνεται πως διαισθάνεται ότι θα φύγει με τον ίδιο τρόπο, αφού νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν

«Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Η υγεία μου χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα», είπε σχεδόν ψιθυριστά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη σύζυγό του. Ο κ. Παγουρόπουλος αναφέρει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή».

 Σχόλια