Άκης & Βίκυ – Πρώτη φορά Live – Απόψε στις 23:00 από την τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή Checkpoint (φωτο)

Άκης & Βίκυ – Πρώτη φορά Live – Απόψε στις 23:00 από την τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή Checkpoint (φωτο)

Σημαντικές λεπτομέρειες της προσωπικής τους διαδρομής αλλα και της δικαστικής τους περιπέτειας περιγράφουν για πρώτη φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη. Οι δημοσιογράφοι Γιάννα Παπαδάκου και Πέτρος Κουσουλός της εκπομπής «Checkpoint» (Alpha 23:00) έσπασαν το δικαστικό «άβατο» και κατάφεραν να έχουν μια ιδιαίτερα σημαντική συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές ενός εκ των μεγαλύτερων πολιτικών σκανδάλων στη χώρα μας.

Τι λένε

checkpoint6

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται εκτενώς στη σχέση της με το παιδί της. «Το μόνο που θέλω είναι το άρωμα του, να το αγκαλιάσω ξανά», αναφέρει σε αποστροφή του λόγου της. Παράλληλα αναφέρεται εκτενώς στη δικαστική της περιπέτεια.

Αποκαλύπτει όμως ενδιαφέροντα στοιχεία και για τα οσα κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Αναφέρεται σε πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς πλην των εξοπλιστικών.

Από την πλευρά του ο Άκης Τσοχατζόπουλος ξεσπά κατά των πρώην συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξη-ποταμό αναφέρεται στο ρόλο του ΚΥΣΕΑ αλλά και στις προμήθειες μαμούθ επί υπουργίας του.

admin-ajax

Τα τρυφερά ενσταντανέ

Το ereportaz εξασφάλιζε και δημοσιεύει εικόνες από το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε απόψε το βράδυ. Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες δεν ήταν λίγα τα συναισθηματικά φορτισμένα ενσταντανέ ανάμεσα στο ζεύγος

checkpoint5

checkpoint3

Μίλησε ο Όσβαλντ

Στην ίδια εκπομπή μιλά για πρώτη φορά ο γαλλοελβετός τραπεζίτης Όσβαλντ που κατηγορείται ως ο εγκέφαλος του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στις υποθέσεις της SIEMENS και των εξοπλιστικών ! Σύμφωνα μα πληροφορίες στη συνέντευξή του ο Όσβαλντ αναφέρεται στη σχέση του με τον Πρόδρομο Μαυρίδη αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος!

Παράλληλα οι δυο δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ποιες υποθεςεις ακουμπούν οι εισαγγελεις αλλα και στοιχεία φωτια για την βίλα του πρώην διευθυντή των Ναυπηγείων, κ. Σωτήρη Εμμανουήλ.

Checkpoint σήμερα στις 23.00 στον Αlpha με τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο ΚουσουλόΣχόλια