Ακραίος εμπαιγμός και πρωτοφανής ρατσισμός με επιδόματα «μόνο για Αίλλυνες» και δη… επαίτες

Ακραίος εμπαιγμός και πρωτοφανής ρατσισμός με επιδόματα «μόνο για Αίλλυνες» και δη… επαίτες

Του Παύλου Κιρκασίδη

Σε ένα ακόμη πρωτοφανή εμπαιγμό σε βάρος των κατοίκων αυτής της χώρας προχωρά το ελληνικό κράτος, υποσχόμενο επιδόματα τέκνων που φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση, τα οποία ωστόσο για να τα λάβει μια οικογένεια θα πρέπει να έχει πρώτα πεθάνει από την πείνα, καθώς το ετήσιό της εισόδημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις… 3.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για το ποσόν των 300 ευρώ ανά μήνα, σε τριμελείς οικογένειες που… καταφέρνουν να ζήσουν με 83 € ανά άτομο, τετραμελείς με 62,5 € ανά άτομο, κ.ο.κ. 

Ο εμπαιγμός ωστόσο αυτός γίνεται ακόμη χειρότερος, καθώς, στο εισοδηματικό ετήσιο πλαφόν των 3.000 ευρώ περιλαμβάνονται/συνυπολογίζονται και τυχόν άλλα επιδόματα ή εισοδήματα οποιουδήποτε μέλους της οικογενείας από κάθε πηγή, τα οποία απαλλάσσονται φορολογίας όπως, αναπηρικά, πολυτεκνικά κλπ…

Και επειδή ένα τόσο ανάλγητο και προκλητικό κράτος δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να δείξει για μια ακόμη φορά και τον ξεκάθαρα ρατσιστικό χαρακτήρα του, από τα επιδόματα αυτά, και κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα ακόμη και αν πρόκειται για οικογένειες μεταναστών που επί χρόνια (ακόμη και επί δεκαετίες) ζουν, εργάζονται και φορολογούνται στην Ελλάδα χωρίς ωστόσο να τους έχει δοθεί η ελληνική «ταυτότητα».

Αξίζει να σημειωθεί πως, ως υποχρεωτική εκπαίδευση, νοείται η φοίτηση του μαθητή στις τάξεις του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου, καθώς το ελληνικό κράτος θεωρεί πως το παιδί μιας ακραία άπορης οικογένειας μετά τα 14 του χρόνια μπορεί κάλλιστα να βρει «εργασία» σε κάποια φανάρια, ανάλογα με το φύλο, λιγότερο ή περισσότερο «κόκκινα».

ΣΣ. Όλα αυτά εξαγγέλλονται από έναν (φερόμενο ως) «ΣΥΡΙΖΑ» και διαδραματίζονται το 2015 σε ένα κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη φωτογραφία του άρθρου, η προ ολίγων ημερών ρήση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστάσιου.

 Σχόλια