Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή – Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα

Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή – Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα

Για «προδοσία» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο ο Αλέκος Αλαβάνος, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις.

«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παππά, υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του ανέφερε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

«Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε», πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος.

Τέλος, μίλησε για διαδικασίες συσπείρωσης της κατακερματισμένης Αριστεράς, ενώ σημείωσε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Λαϊκή Ενότητα και κατέληξε, λέγοντας: «Και η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σχέσεις με τη ΛΑΕ. Ελπίζω σε μια συσπείρωση».Σχόλια