Αλέξανδρος Βέλιος: Εχω καρκίνο, πάω στην Ελβετία για ευθανασία

477 4

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες της Ζήνας Κουτελίνη » ο δημοσιογράφος , Αλέξανδρος Βέλιος, γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας του καθώς και ότι του απομένουν μόνο δυο μήνες ζωής.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, γνωστός και από την τηλεπαρουσίαση πολιτικών εκπομπών, πολυγραφότατος μεταφραστή και επιμελητή εκδόσεων αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, «Εχω καρκίνο και πεθαίνω σε δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέλιος

Ωστόσο, αυτό που σόκαρε ήταν η αποκάλυψη του δημοσιογράφου για την πρόθεσή του να πάει στην Ελβετία προκειμένου να υποβληθεί σε ευθανασία για να έχει ένα αξιοπρεπές τέλος.

Mάλιστα ο Αλέξανδρος Βέλιος, μάλιστα, έχει γράψει και βιβλίο που μιλάει για την προσωπική του άνιση μάχη, που πλησιάζει στο τέλος της (Εγώ κι ο θάνατός μου-Το δικαίωμα στην ευθανασία).

 Join the Conversation

4 comments

 1. Kitty Alexandratou Απάντηση

  Ηρωας . Πολύ δυνατός !

 2. tampouriskostas Απάντηση

  Από πότε η ευθανασία είναι αξιοπρέπεια?

 3. Νεκτάριος Απάντηση

  Γεννιόμαστε παρά τη θέληση μας, η καρδιά χτυπά παρά τη θέλησή μας, η αναπνοή είναι αυτόματη, η μορφή του προσώπου του κ. Βέλλιου και καθετί πάνω του διαμορφώνεται παρά τη θέλησή του. Ποιά είναι η δύναμη που προνοεί για όλα αυτά και για τόσα αναρίθμητα ακόμη πράγματα στον κόσμο; Ας το σκεφτούμε λιγάκι και μετά ας επιλέξουμε ευθανασία, ή ας εμπιστευθούμε και τον θάνατό μας σε αυτήν την δύναμη. Αν έχετε στοιχεία επικοινωνίας του κ. Βέλλιου, σας παρακαλώ γνωστοποιήστε του το σχόλιο μου. Ευχαριστώ.

 4. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ » Εισαγγελική έρευνα με ερωτηματικά για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλιου Απάντηση

  […] Αλέξανδρος Βέλιος: Εχω καρκίνο, πάω στην Ελβετία για ευ… […]