Αλεξιάδης: Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου – Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σε εφιάλτη τους

Αλεξιάδης: Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου – Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σε εφιάλτη τους

Την απάντησή του στους «επίδοξους ‘’τιμωρούς’’» του, αυτούς που έστειλαν την επιστολή με το απειλητικό μήνυμα και τη σφαίρα στο γραφείο του, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Διαβάστε τη σχετική δήλωσή του:

«Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν ‘’επαναστάτες’’ στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους ‘’τιμωρούς’’ μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν ‘’επαναστατική’’ φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους».

Διαβάστε επίσης:

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο Αλεξιάδη – Τι έγραψαν σε απειλητικό μήνυμα (ΦΩΤΟ)Σχόλια