Αμίμητη ατάκα Κοτζιά σε Μπακογιάννη: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

Αμίμητη ατάκα Κοτζιά σε Μπακογιάννη: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

Για απωθημένα και έρωτες έγινε λόγος σήμερα κατά την ομιλία του υπ. Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά ο οποίος σε μια σύγκρουση που είχε με την  Ντόρα Μπακογιάννη , της αποκρίθηκε πως «έχετε καταπιεσμένο έρωτα αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητά σας».

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Μπακογιάννη αμφισβο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι για το θέμα έχει αποφανθεί το δικαστήριο και την κάλεσε να μην αναπαράγει τις συκοφαντίες. Ωστόσο η κυρία Μπακογιάννη επέμεινε με αποτέλεσμα ο υπουργός να της απαντήσει ως εξής: «Έχει απωθημένο έρωτα μαζί μου η κυρία Μπακογιάννη… έχετε καταπιεσμένο έρωτα αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητά σας».

Ωστόσο, και η επιμονή του κ. Κοτζιά να απευθύνεται συνεχώς στην κυρία Μπακογιάννη ακόμα και με το μικρό της όνομα «κυρία Ντόρα» ανάγκασε τον πρόεδρο της επιτροπής Κώστα Δουζίνα να τον παρατηρήσει λέγοντας: «αφήστε και εσείς την κυρία Μπακογιάννη. Μάλλον, έχετε και εσείς απωθημένο έρωτα».

«Πες μας αν είσαι καθηγητής σε αυτά τα πανεπιστήμια για να γραφεί στα πρακτικά» επέμεινε η βουλευτής της ΝΔ με αποτέλεσμα ο κ. Κοτζιάς να αναφέρει: «οι κύριοι που υπερασπίζετε και οι οποίοι με ύβρεις λένε ότι τάχα δεν δίδασκα στα πανεπιστήμια λέγεται ότι είναι άνθρωποι της οικογένειάς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στιλ ανακρίσεων. Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο σκληρά πράγματα. Το επόμενο στάδιο θα είναι αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή. Αυτοί καταδικάστηκαν από το δικαστήριο το 2013. Τις τελεσίδικα καταδικασμένες συκοφαντίες τους τις αναπαράγεται και τις υιοθετείτε».

«Καταδικάστηκε επειδή σας είπε «σταλινικό». Εγώ θέλω να μου πείτε αν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;» επανήλθε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

«Είμαι εν αναστολή καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά και πουθενά αλλού. Στα 3 ξένα πανεπιστήμια έχω διδάξει με διαφορετικό αντικείμενο κάθε φορά» είπε ο κ. Κοτζιάς.
ήτησε την επαγγελματική προϋπηρεσία του κ. Κοτζιά σε Πανεπιστήμια όπως εκείνα της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ με τον υπουργό να ανταπαντά στην βουλευτή της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες τα όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά της.

 

 Σχόλια