Αμίμητη ατάκα της Τ. Χριστοδουλοπούλου σε βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Πηγαίνετε να λιαστείτε!»

Αμίμητη ατάκα της Τ. Χριστοδουλοπούλου σε βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Πηγαίνετε να λιαστείτε!»

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου  με αφορμή επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, με τη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την υπουργό.

Τον λόγο, τότε, πήρε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, για να ηρεμήσει την κατάσταση, ρωτώντας την κ. Χριστοφιλοπούλου :«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε αρχικά η κυρία Χριστοδουλοπούλου και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε, μη θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».

Έπειτα, ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δυο γυναικών με την  κυρία Χριστοφιλοπούλου να αναφέρει  κάτι για τους πρόσφυγες που… λιάζονται (ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει πέρυσι η κυρία Χριστοδουλοπούλου), για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Πηγαίνετε να λιαστείτε, γιατί ίσως σας χρειάζεται! Οπως χρειαζόταν και σε άλλους», είπε σε έντονο ύφος η κυρία Χριστοδουλοπούλου. «Γιατί το επίπεδό σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματός σας, που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

Η λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε για λίγο, ώσπου η κυρία Χριστοδουλοπούλου φρόντισε να βάλει ένα τέλος. «Λοιπόν, τελειώνετε τώρα. Τελειώνετε. Φύγετε έξω αν δεν μπορείτε να ακούτε. Με το δικό σας πρόβλημα θα ασχοληθούμε τώρα;», είπε στην κυρία Χριστοφιλοπούλου, που δεν έδωσε συνέχεια και το θέμα έληξε κάπου εκεί.

 Σχόλια