Αν είναι δυνατόν! Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 έπεσε θύμα τρολ, δήθεν οπαδών του Λάνθιμου

Αν είναι δυνατόν! Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 έπεσε θύμα τρολ, δήθεν οπαδών του Λάνθιμου

Έγραψε (ξανά) τηλεοπτική ιστορία ο ΑΝΤ1 που παρουσίασε ως σοβαρό θέμα τη σατιρική σελίδα στο facebook «Λάνθιμος Χούλιγκανς». Στο κανάλι πείστηκαν ότι υπάρχει αυτό το σύνδεσμος φανατικών του Λάνθιμου που είναι έτοιμος να κάνει μπάχαλο την τελετή των Όσκαρ. Πραγματικά είναι απίστευτο το ότι η «αίθουσα σύνταξης» έπεισε τον υπεύθυνο του δελτίου να βγει αυτό το ρεπορτάζ στον αέρα και το ότι η έμπειρη παρουσιάστρια δεν κατάλαβε τίποτα.

Η δημοσιογράφος μίλησε μάλιστα με εκπρόσωπο των χούλιγκανς που κατάφερε να μην γελάσει και να πει εκπληκτικά πράγματα στον αέρα: «Έχουμε ένα πούλμαν και κάνουμε τα πάντα για να το μεγαλώσουμε. Κάνουμε τα πάντα για να φτιάξουμε δεύτερο όροφο, θα βγάλουμε πανό, θα κάνουμε ντου και άλλα τέτοια. Ψάχνουμε έναν-δύο ανθρώπους, Ελληνοαμερικάνους, να μας βάλουν μέσα. Πάμε να τα σπάσουμε στο Kodak Theatre τη βραδιά της απονομής των Οσκαρ, δεν το χάνει το βραβείο ο Λάνθιμος αν καταφέρουμε να μπούμε μέσα» είπε ο «θεούλης» με σοβαρή φωνή.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΝΤ1 είχε κάνει σοβαρό ρεπορτάζ και για αποκάλυψη από το Κουλούρι, ενώ έχει αποκαλύψει και τους αναρχικούς που κάνουν παρκούρ στις ταράτσες των Εξαρχείων!

LA ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΩΠΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛ ΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΛΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ.

Gepostet von Λάνθιμος Χούλιγκανς am Sonntag, 10. Februar 2019


Σχόλια