Αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών

Αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών

Για το Ζάγκρεμπ αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, καθώς το Σάββατο (5/9) αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.

Λίγο πριν πετάξει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος,  η αεροπορική εταιρία Aegean, που αποτελεί και έναν από τους υποστηριχτές της εθνικής,  ετοίμασε μια μικρή εκδήλωση στο χώρο του «Ελ. Βενιζέλος».

Τους διεθνείς υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι Νίκος Ζήσης και Φώτης Κατσικάρης δώρισαν στον κ. Βασιλάκη μια μπάλα και μια φανέλα με τις υπογραφές των όλων διεθνών παικτών.

Ο κ. Ευτύχης Βασιλάκης τόνισε: «Ελπίζουμε στις εκλογές που είναι στις 20 Σεπτεμβρίου να ψηφίσουμε όλοι Ελλάδα. Να είστε στο παρκέ και να έχετε αγώνα. Η εθνική μπάσκετ ανδρών είναι μια ομάδα συνυφασμένη με τις επιτυχίες». Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου.  «Στις 20 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουμε Ελλάδα. Ευχαριστούμε την Aegean που είναι σχεδόν δέκα χρόνια κοντά μας».

Τους παίκτες της εθνικής ομάδας περίμενε και μια έκπληξη, καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα βίντεο όπου φίλαθλοι έδιναν τις ευχές τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα δόθηκαν στους διεθνείς μπάλες με ευχές φιλάθλων.Σχόλια