Ανακοίνωση στήριξης από την κυβέρνηση στον Δ. Μάρδα, για την υπόθεση μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό

Ανακοίνωση στήριξης από την κυβέρνηση στον Δ. Μάρδα, για την υπόθεση μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» τη Δευτέρα, για αναπληρωτή υπουργό της κυβέρνησης που τον Μάρτιο έβγαλε στο εξωτερικό, σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, το ποσό των 80.000 ευρώ, η γερμανική εφημερίδα Bild το βράδυ της Τρίτης σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μάρδας προχώρησε σε διάψευση του δημοσιεύματος της Bild, κατά συνέπεια και αυτού της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», ενώ ακολούθησε και ανεπίσημη ανακοίνωση στήριξης της κυβέρνησης προς τον κ. Μάρδα, με non paper.

«Από το «Πόθεν Έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή [27.04.2015] ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, καθώς και από φωτοαντίγραφα όλων των λογαριασμών του και τις κινήσεις τους, αποδεικνύεται αυτό που ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή. Ότι πρόκειται για χυδαία συκοφαντία στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Υπουργού και προβοκάτσια στρεφόμενη εναντίον της κυβέρνησης. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ας το αντιληφθούν όσοι κάνουν τέτοια ‘’δημοσιογραφική’’ έρευνα, αλλά και όσοι σπεύδουν να την υιοθετήσουν για μικροκομματικούς λόγους. Προφανώς ο κ. Μάρδας θα κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Μάρδας: Δεν έχω βγάλει 80.000 ευρώ στο εξωτερικό – «Ενορχηστρωμένο» σχέδιο εναντίον μουΣχόλια