Ανακοίνωση VIP Media σχετικά με την ‘έρευνα’ στις διαφημιστικές ‘δαπάνες’ τραπεζών και την Εθνική Τράπεζα

Ανακοίνωση VIP Media σχετικά με την ‘έρευνα’ στις διαφημιστικές ‘δαπάνες’ τραπεζών και την Εθνική Τράπεζα

Ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα της Ενωτικής Ένωσης Δημοσιογράφων σχετικά με την διαφημιστική δαπάνη του α’ εξαμήνου του 2016 εξεδωσε η VIP MEDIA, διαχειρίστρια εταιρεία του ereportaz. Ο λόγος; Ότι εμφανίζεται ένας δημοσιογράφος(;) με το όνομα «Άγγελος Νικολόπουλος» ως συνεργάτης του ereportaz να εισπράττει από την Εθνική Τράπεζα 8.494,10 ευρώ.

Μικρή λεπτομέρεια; Ότι η ViP και το ereportaz ουδέποτε έχουν πάρει ένα ευρώ από την ΕΤΕ η οποία όπως αποδεικνύεται από την πολύ χρήσιμη έρευνα χορηγεί αλλά ΜΜΕ με χαμηλότερη κυκλοφορία. Ακόμη χειρότερο; Ότι το εξάμηνο του 2016 δεν συνεργάστηκε κανείς δημοσιογράφος «Άγγελος Νικολόπουλος» με το ereportaz ή άλλο Μέσο της Vip. Γι αυτό οι συντάκτες του δημοσιεύματος ή τα στελέχη της Eθνικής Τράπεζας παρακαλούνται να μας γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εν λόγω «συναδέλφου».

Από την πολύ χρήσιμη έρευνα των δημοσιογραφικών ενώσεων πάντως προκύπτουν αβίαστα συμπεράσματα για τον τρόπο που έχει στηθεί το «σκηνικό» στον Τραπεζικό χώρο την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχουν λάβει για έξι μόλις μήνες ιστοσελίδες με μικρή αναγνωσιμότητα που πρόσκεινται όμως στην κυβέρνηση! Είναι τα Μέσα που κάθε τρεις και λίγο τα βάζουν με την «διαπλοκή», από την οποία όχι μόνο χρηματοδοτούνται αλλά κυριολεκτικά θησαυρίζουν! Αλλά γι αυτό το θέμα θα επανέλθουμε αναλυτικά… Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Vip MEDIA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με την από 04 Οκτώβρη 2016 ανακοίνωση της «Δημοσιογραφικής Ανανέωσης» και της «Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων» που αφορά την τραπεζική διαφήμιση, η Vip Media ως διαχειρίστρια του ειδησεογραφικού σαιτ EREPORTAZ, οφείλει να διευκρινήσει και να γνωστοποιήσει τα κάτωθι:

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 δεν απασχολήθηκε στην εταιρεία μας, με κανένα εργασιακό τρόπο, δημοσιογράφος ή άλλος εργαζόμενος με το όνομα Άγγελος Νικολόπουλος ή παρεμφερές ονοματεπίθετο. (Κατά το παρελθόν υπήρξε συνεργασία, αλλά έχει λυθεί προ πολλού και συγκεκριμένα προ διετίας. Επρόκειτο για ασκούμενο δημοσιογράφο στο αθλητικό ρεπορτάζ ο οποίος σαφώς και ουδέποτε έλαβε χορηγία από την Εθνική Τράπεζα).

Η εταιρεία ή δημοσιογράφοι της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας της δεν έλαβαν ποτέ διαφήμιση από την Εθνική Τράπεζα. Τα ειδησεογραφικά σαιτ της εταιρείας μας διατηρούν τα απαραίτητα στανταρ για να φιλοξενήσουν διαφημίσεις τραπεζών, ωστόσο σε μια ακόμη περίπτωση διαπιστώνονται «λάθη» στην δημοσιογραφική έρευνα. Παρακαλούμε, δε, να μας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του… κ. Νικολόπουλου ο οποίος στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο εμφανίζεται ως συνεργάτης μας.

Εκ της διαχείρησηςΣχόλια