Ανάκληση της Αθανασοπούλου από την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ λόγω… μη επαρκούς σοβαρότητας

Ανάκληση της Αθανασοπούλου από την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ λόγω… μη επαρκούς σοβαρότητας

Πίσω κάνει από τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ η καθηγήτρια κτηνιατρικής Φωτεινή Αθανασοπούλου μετά από τις έντονες αντιδράσεις πολλών βουλευτών που υπήρξαν για την επιλογή της, λόγω κάποιων θέσεών της που δείχνουν να απέχουν από κάποια στοιχειωδώς σοβαρή προσωπικότητα.

Η Φωτεινή Αθανασοπούλου αποτέλεσε πρόταση για τη συγκεκριμένη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου κάτι που η ίδια αρχικά απεδέχθη ωστόσο προσέκρουσε στην έντονη αντίθεση πολλών μελών του Κοινοβουλίου, όταν έγινε γνωστό πως είναι μία από τους υπέρμαχους της «θεωρίας» των ψεκασμών, ενώ παράλληλα εξέφρασε και απόψεις περί Τύπου οι οποίες προκαλούν πολλά ερωτηματικά για τις απόψεις της περί δημοκρατίας…

«Μας δολοφονούν από τον ουρανό!», προειδοποιούσε τους «επισκέπτες» της στην προσωπική της σελίδα η κυρία Αθανασοπούλου διαπιστώνοντας ότι «εδώ και δυο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις, δεν παρατηρούνται ψεκασμοί, για προσέξτε το…», ενώ σχολιάζοντας δήλωση του πρωθυπουργού της Ταϋλάνδης στην οποία φέρεται να έχει πει ότι θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια, δεν δίσταζε να γράψει: «Σας χρειαζόμαστε εδώ…».

Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν η προτεινόμενη –ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής των ΑΝΕΛ- δήλωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της. Αν είναι να κριθώ για όσα έχω γράψει σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι. Θα περίμενα να με κρίνεται από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, είπε η κυρία Αθανασοπούλου.

Μετά από αυτά ο κ. Αποστόλου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα επανέλθει με νέα πρόταση, ωστόσο η τραγελαφική εξέλιξη της όλης διαδικασίας προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων για τον τρόπο που αξιολογούνται από την κυβέρνηση τα στελέχη που προορίζονται για τις θέσεις – «κλειδιά» των φορέων της κρατικής διοίκησης κλπ.

Σχόλια