Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και στη Δυτική Κρήτη και τοπικά πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια τμήματα ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.Σχόλια