«Άναψαν τα αίματα» στο δελτίο του Mega – Μητσοτάκης σε Τρέμη: Θέλετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στη ΝΔ (βίντεο)

«Άναψαν τα αίματα» στο δελτίο του Mega – Μητσοτάκης σε Τρέμη: Θέλετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στη ΝΔ (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, και τους Όλγα Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη, όταν με το… «καλημέρα» η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρωινή δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, όπου είπε πως «ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβριο του 2008, με την παράδοση της χώρας στους αναρχικούς».

Η κ. Τρέμη ρώτησε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ αν αποδίδει ευθύνη στον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον πρωθυπουργό.

«Κυρία Τρέμη, αυτό είναι το θέμα της ημέρας σήμερα;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ενοχλημένος, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της δημοσιογράφου. «Δεν ξεκινάμε καλά» του είπε, «κάνετε κριτική στην ερώτησή μου;» συμπλήρωσε.

«Ναι βεβαίως. Δεν έκανα ακριβώς κριτική. Να απαντήσω ευθέως… Τη δήλωσε την έκανα ερωτώμενος για το άβατο των Εξαρχείων, για το γεγονός δηλαδή ότι η κυβέρνηση αυτή έχει προνομιακές σχέσεις με το χώρο των αντεξουσιαστών, εξ ου και δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στα Εξάρχεια. Και ερωτηθείς για τα γεγονότα του ’08, πράγματι απέδωσα ευθύνη στην τότε κυβέρνηση…».

«Ποιος έχει την ευθύνη», επέμεινε η κ. Τρέμη. «Λέμε μια κουβέντα κι όταν πάει να συγκεκριμενοποιηθεί θυμώνουμε;», πρόσθεσε.

«Βεβαίως υπήρχε ευθύνη της τότε κυβέρνησης. Και του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού κι όλης της κυβέρνησης. Να πάμε στο επόμενο τώρα;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Νομίζω όταν γυρνάμε 7 χρόνια πίσω και η χώρα διαλύεται… Νομίζω ότι πάτε να δημιουργήσετε κ. Τρέμη προβλήματα στη ΝΔ», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δε θα μιλάτε μόνο εσείς, αφήστε με να μιλήσω. Και τότε συζητήθηκαν όλα αυτά», συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο κ. Μητσοτάκης.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια