Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Τσίπρας μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Τσίπρας μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Στην ανάγκη ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πέρασμα σε μία νέα εποχή για την οικονομία και την κοινωνία ενώ ζήτησε σοβαρό σχέδιο, αποφασιστικότητα και όχι επανάπαυση.

Ακόμη, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης και την αναμενόμενη θετική εξέλιξη στο στόχο ελάφρυνσης του χρέους, υπογραμμίζοντας ότι θα σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μια νέα εποχή.

«Η Αριστερά, παρά τις δυσκολίες, καταφέρνει να δημιουργήσει συνθήκες εξόδου από την κρίση. Τώρα οφείλει να αποδείξει ότι, ακόμα πιο αποτελεσματικά, μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα», φέρεται να τόνισε ο ίδιος.

«Σε αυτήν την κατεύθυνση το ζήτημα της ανασυγκρότησης του κόμματος είναι κορυφαίο», ανέφερε στη συνέχεια, και ζήτησε «το αμέσως επόμενο διάστημα να σχεδιάσουμε με τον πιο οργανωμένο τρόπο την πορεία προς το Συνέδριο, την κομματική ανασυγκρότηση και το άνοιγμα του κόμματος στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπεί».Σχόλια