Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της μικρής Άννυ στα χέρια του δολοφόνου – πατέρα της

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της μικρής Άννυ στα χέρια του δολοφόνου – πατέρα της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 4χρονης Άννυ, μετά την αποκάλυψη που έγινε από τις Αρχές το μεσημέρι, ότι το άτυχο κοριτσάκι έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον πατέρα της.

1

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση προκαλούν φρίκη, με αστυνομικές πηγές να δηλώνουν ότι το πτώμα του παιδιού «δε θα βρεθεί ποτέ», αφού ο βιολογικός της πατέρας το τεμάχισε, το έβρασε και στη συνέχεια το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

2

Όπως σχολίασε νωρίτερα ο δικηγόρος της, η μητέρα της μικρής Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, δεν είναι σε θέσει να μιλήσει μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, και ζητά συνεχώς να βρεθεί… έστω και ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της.

3

Εν τω μεταξύ, φρίκη προκαλούν φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η μητέρα του κοριτσιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μεταξύ των οποίων και μία με την 4χρονη και τον πατέρα της, τον άνθρωπο που ήταν τελικά υπεύθυνος για τον τραγικό θάνατό της.

5

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, το 4χρονο κοριτσάκι είναι χαμογελαστό και ευδιάθετο, ενώ σε αυτήν που απεικονίζεται με τον Βούλγαρο πατέρα της, έχει αγκαλιά το σκυλάκι της.

4

Στο λογαριασμό της μητέρας της μικρής, υπάρχει και στιγμιότυπο που απεικονίζει την ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, με τον πατέρα της μικρής Άννυ, τον άνθρωπο που τέσσερα χρόνια αργότερα θα αφαιρούσε βάναυσα τη ζωή από την ίδια του την κόρη.

8

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Ο πα-τέρας σκότωσε και τεμάχισε τη μικρή ΆννυΣχόλια