Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Λιμανάκια: To θύμα είχε τις αισθήσεις του όταν το έκαψαν

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Λιμανάκια: To θύμα είχε τις αισθήσεις του όταν το έκαψαν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμενης, με τις νέες πληροφορίες να προκαλούν ανατριχίλα λόγω της κυνικότητας των δραστών.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το θύμα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης κοπέλας, ωστόσο δεν την είχε γνωρίσει ποτέ, καθώς το κορίτσι ήταν έγκλειστο σε ίδρυμα από το 2005 έως το 2015. Ο 50χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Η συνέχεια όμως είναι εκείνη που κόβει την ανάσα καθώς ο δράστης  υποστήριξε ότι το θύμα είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση.

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» λένε στις καταθέσεις. Ο 34χρονος όμως φαίνεται ότι είχε προαποφασίσει την δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε, ο δράστης,  ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε επίσης:

Λιμανάκια: Στα χνάρια των δολοφόνων του 50χρονου άνδρα, βρίσκεται η Αστυνομία

 Σχόλια