Ανατριχιαστικό βίντεο της Χρυσής Αυγής με… οδηγίες προς ναυτιλλομένους: Ό,τι κινείται, σφάζεται!

Ανατριχιαστικό βίντεο της Χρυσής Αυγής με… οδηγίες προς ναυτιλλομένους: Ό,τι κινείται, σφάζεται!

Μια ανατριχιαστική πραγματικότητα παρουσιάζει το βίντεο – ντοκουμέντο που δίνει στη δημοσιότητα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και στο οποίο ο πυρηνάρχης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μιλώντας σε μέλη της Χρυσής Αυγής, εξηγεί τη διαδικασία με την οποία κινούνται τα λεγόμενα τάγματα εφόδου σε τυχόν επιθέσεις.

Στο βίντεο ακούγεται ο Γιώργος Πατέλης να λέει μεταξύ άλλων στους παρευρισκόμενους ότι «ό,τι κινείται σφάζεται», ενώ επισημαίνει στους χρυσαυγίτες πως οποιαδήποτε εντολή λαμβάνουν πρέπει να την εκτελούν κατά γράμμα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πατέλης αναλύει πως λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου, όπως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Αναφέρεται συγκεκριμένα σε μία ομάδα ατόμων που είναι σε επιφυλακή, και πλήρως εξοπλισμένοι, και με την αποστολή μαζικών SMS ξεκινούν την «αποστολή» τους.

Σημειώνεται ότι το βίντεο αυτό στις 2 Οκτωβρίου ζητήθηκε από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, ωστόσο, η έδρα δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Γιώργος Πατέλης δίνει οδηγίες για μία επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς τους πως θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής και θα περιμένουν εντολή του Λαγού.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση του βίντεο:

Γ. Πατέλης: Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις δεκαπέντε του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το οκ από το Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το οκ, θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες, καθόλου Χρυσή Αυγή ειδικά και τέτοια. Θα πάμε να ψωνίσουμε. Δε θα (…) αφού δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω από τα κεντρικά.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Σαν τον Άγιο Παντελεήμονα.

Γ. Πατέλης: Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε άλλο, παιδιά, ήταν άλλες οι συνθήκες ήταν άλλα τα μέσα.

ΓΥΝΑΙΚΑ: Δεν μπορούν ούτε οι αναρχικοί αν είναι να κάνουνε…

Γ. Πατέλης: Όχι… αφήστε με να σας πω επειδή θέλω να τα αναλύσω εδώ με το φέρσιμο πρέπει να πάμε σαν Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουμε εκεί πέρα τον τόπο απλά σαν ασφάλεια ρε παιδί μου. Αν πάμε σαν Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση να πέσουν νούμερα, τηλεφωνήματα και να πει στον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να κάνουν το … όχι παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μας, εάν όμως σκάσουν τίποτα με αμάξια αναρχικοί και γίνει συμπλοκή εκεί (ακατάληπτα) θα πάει στο σπίτι του να κρυφτεί. Εμείς θέλουμε τους χρυσαυγίτες εδώ…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εγώ να προτείνω κάτι άλλο, να φτιάξουμε μία ομάδα σε επιφυλακή, έτοιμη.

Γ. Πατέλης: Αυτό ήθελα να πω. Θα πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά τα οποία θα περιφρουρούμε, θα κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράζουμε και τέτοια και μόλις πούμε το οκ ότι κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα 20-30 ατόμων η οποία θα είναι τούμπανο ΑΠΟ ΟΛΑ, για να καθαρίσουμε την Παναγίτσα δε θα μείνει τίποτα όρθιο. ΤΙΠΟΤΑ! Ό,τι κινείται, σφάζεται…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Ό,τι δεν κινείται είναι μια χαρά.

Γ. Πατέλης: Και πάλι σας λέω αυτό είναι η θέση μου δεν είναι η γραμμή, υπάρχει περίπτωση να μας πούνε ότι ξέρετε κάτι; Όχι απλά δεν κάνετε τίποτα, πηγαίνετε στα σπίτια σας. Και εσύ θα μου πεις: κάτσε ρε φίλε εγώ σκεφτόμουν να πάω…Εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης και επειδή κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ, και όλοι μας έχουμε και κάποια πείρα. Η Χρυσή Αυγή έχει μπει πλέον στη ζωή μας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Εμένα αν μου πούνε να κάτσω σπίτι μου θα κάτσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε ό,τι γραμμή παίζει αυτή θα ακολουθήσουμε… Κάντε το σταυρό σας να έρθει το μήνυμα «ΝΑΙ».Σχόλια