Ανατροπή: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης – Τι λέει ο πραγματογνώμονας

Ανατροπή: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης – Τι λέει ο πραγματογνώμονας

Σίγουρος ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα εμφανίστηκε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου από το σημείο της τραγωδίας, ο πραγματογνώμονας είπε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν είχε υπερβολική ταχύτητα το όχημα, θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής, δηλαδή στα τσιμεντένια κρηπιδώματα, και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα».

Τέλος, μίλησε και για τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή: «Μία σιδερένια λεπίδα μπαίνει μέσα στο όχημα και εμβολίζει κυριολεκτικά και σκοτώνει τον οδηγό»…

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του τραγουδιστή – Στο πατρικό του η σορός του

Στο πατρικό του σπίτι πριν τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (19/2) έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη.
Η σορός του άτυχου τραγουδιστή έφτασε στο σημείο μέσα σε λευκό φέρετρο

Το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, το «τελευταίο αντίο» στον Παντελή Παντελίδη

Το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά στο πατρικό του, στη Νέα Ιωνία, θα αποχαιρετήσουν τον Παντελή Παντελίδη συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως. Νωρίτερα, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 2 μμ, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, που βρίσκεται λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο τραγουδιστής, που έχασε την Πέμπτη τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.Σχόλια