Ανατροπή! Η Έλενα Παπαρίζου σε καθημερινή εκπομπή

Ανατροπή! Η Έλενα Παπαρίζου σε καθημερινή εκπομπή

Χωρίς αμφιβολία, η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις αγαπητές, επιτυχημένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες του καλλιτεχνικού κόσμου. Φέτος δοκιμάστηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό, στο μιούζικαλ«Nine» του Γιάννη Κακλέα και απέσπασε θετικές κριτικές.

Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Έλενα έχει δεχτεί προτάσεις και για την ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, η ίδια είπε τελικά το «ναι» στη σουηδική.

Από Σεπτέμβριο λοιπόν θα τη βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή «My Way» μαζί με τον Claes Malmberg, τον Jan Malmsjö και μια 8μελή μπάντα.

«Θα είναι ένα βραδινό show, το οποίο θα είναι κάπως μεικτό. Ο Claes Malmberg είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη Σουηδία, και κωμικός και τραγουδιστής. Φαντάσου ότι το Nine με προετοιμάζει ακόμα και γι’ αυτό που θα κάνω και στη Σουηδία. Θα είμαι η Έλενα. Θα ενσωματωθούν πολλά και διάφορα κομμάτια. Θα είναι καθημερινό, στο Gothenburg, στην πόλη που έχω μεγαλώσει και ξεκίνησα τη μουσική μου», είχε παραδεχτεί παλιότερα στον Γιάννη Αμανατίδη και το GetGreekMusic.
Η εκπομπή θα κάνει ξεκινήσει να προβάλλεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

peoplegreece.comΣχόλια