Ανδρέας Λοβέρδος: Λάθος η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Ασφαλιστικό

Ανδρέας Λοβέρδος: Λάθος η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Ασφαλιστικό

Την πεποίθησή του πως ο «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος έκανε χθες ένα πολύ μεγάλο λάθος, καθώς αναμείχθηκε στην πολιτική διατυπώνοντας μάλιστα μια παράδοξη για τον ίδιο και για την αλήθεια άποψη, ότι το ασφαλιστικό της χώρας υποφέρει λόγω του PSI» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο: «Πρώτον η άποψη που διατύπωσε είναι άσκηση λειτουργίας αντίθετη με το Σύνταγμα. Δεν του επιτρέπεται να αναμιγνύεται στη πολιτική. Δεύτερον εμπεριέχει αντίφαση με τον εαυτό του. Ο κ. Παυλόπουλος έχει ψηφίσει το PSI. Τρίτον, ο ισχυρισμός του είναι τελείως λανθασμένος γιατί τα ίδια τα στοιχεία τον διαψεύδουν. Το πρόβλημα που έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία, έχει να κάνει κυρίως με τη κρίση και την ύφεση και όχι φυσικά με το PS,I που όσα ταμεία ακολούθησαν τότε την πολιτική συμβουλή της κυβέρνησης είχαν και κέρδος».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταλήγει επισημαίνοντας ότι «εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι σε αυτές τις συνθήκες της έντονης κρίσης χρειάζεται ενότητα – και αυτός ο οποίος θα πρέπει να εκμαιεύει την ενότητα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν πρέπει να ταυτίζεται με πολιτικά κόμματα».Σχόλια