ΑΝΕΛ: Αποτρόπαια η συμπεριφορά των Σκοπιανών

ΑΝΕΛ: Αποτρόπαια η συμπεριφορά των Σκοπιανών

Το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τοποθετήθηκε σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Ειδομένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η βάναυση συμπεριφορά των αρχών των Σκοπίων απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες με ρίψη χημικών και σφαιρών από καουτσούκ ήταν αποτρόπαια, αντιανθρωπιστική και φυσικά απόλυτα καταδικαστέα.

Παράλληλα, συνιστά μια πρακτική που προκαλεί εύλογες ανησυχίες και προβληματισμό στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την ανάγκη απαρέγκλιτης τήρησης της συμφωνίας εκ μέρους όλων των πλευρών για την διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης. Η συμφωνία αυτή πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο και βεβαίως η Ευρωπαϊκή Ένωση φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τήρησή της» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε επίσης ότι επείγει να απογραφούν και να ταυτοποιηθούν όλα τα μέλη όλων των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων, όπως έχει ήδη ζητήσει ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ. Επιβάλλεται να γίνει διαχωρισμός των ΜΚΟ που προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο από κάποιους δήθεν… «αλληλέγγυους» που δρουν υπονομευτικά και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, ξεσηκώνοντας τους πρόσφυγες και προτρέποντάς τους να μην εμπιστεύονται τις ελληνικές αρχές» καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.Σχόλια